lauantai 22. elokuuta 2015

Let Me Take You To The Place You Ain't Never Been


Aattelin pyhittää tän postauksen kuulumisille, mutta ei niitä nyt hirveesti edes ole. Koulut alkoi ihan rennoissa meiningeissä eikä läksyäkään ole tullut niin paljoa mitä voisi kasilla olettaa. Ehkä se vielä muuttuu, kun päästään oikeeseen tahtiin. 

Mun piti tähän postaukseen myös laittaa kaikki kohdat mun bucket listististä, jotka onistuin tekemään. Listasta tulisi huomattavasti pidempi jos listaisin asiat joita en tehnyt :D kaikki muut jäi tekemättä, paitsi lempibändin näkeminen. 27.6. on kyllä tähän asti ollut yksi mun elämän parhaimpia päiviä. Ei menty sillon heti kahdeksitoista jonottamaan, vaan hengailtiin Stadikan tuntumassa ja käytiin syömässäkin. Itse keikka oli ihan huikee! <3 Toivon ettei ketään vieressä olevaa häirinnyt se kun heti alussa poikien astuttua lavalle aloin itkemään, huutamaan ja heilumaan kamalasti :'D


Kesällä blogi tosiaan oli ei sunnitellulla lomalla, mutta teki mullekkin hyvää kun ei tarvinnut stressata mistä seuraavaksi kirjoittaisi. Nyt koulujen alettua ja rutiinien tultua kehiin  alan kirjoittamaan taas aktiivisemmin. Tavoitteena olisi kirjoittaa vähintään joka toinen tai kolmas päivä, mutta multa loppuu ideat kesken jos toteuttaisin ton.


 Kesällä tosiaan kävin perinteisesti Lintsillä, sieltä tosin alkaa laitteet loppua kesken. En oo todellakaan mikään hurjapää ja mua suoraansanottuna järkyttää ne kaikki vuoristoradat sun muut pyöritykset. Tubeconissakin tuli käytyä viime viikolla, ai että siellä oli kivaa! Viime vuonna se jäi välistä, mutta onneksi pääsin tänä vuonna.

Ricon kanssa ollaan menty rauhallisesti, mutta Niiskun kanssa sitäkin enemmän. Aloitettiin viime viikolla pentukoulu, jossa on mennyt tosi hyvin. Ollaan harjoiteltu luopumista ja kontaktia ja harjoitukset on just sopivia meille. Kotiläksyksi ollaan saatu aina tunnilla tehtyjä tehtäviä ja kotonakin ne on onnistunut ihan kehuttavasti. 

En osaa koskaan lopettaa postauksia mitenkään sujuvasti ja tääkin loppuu näin tönkösti :D anyways, hyvää alkusyksyä kaikille! Kommenttia kuuntelisin mielelläni ja kaikki parannusehdotukset sekä postaustoiveet otan iloisesti vastaan. 
xx, J                                     

                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti